Строители

зарплата не указана
Украина
20.09.2019
Строительство / Каменщик
БЕЛЬГIЯ!!!
РЕАЛЬНА РОБОТА ДЛЯ БУДІВЕЛЬНИКІВ
МУЛЯР - заробітна плата: 8 - 10 євро/год.,
Графік: Пн - Пт – 10 - 11 год., Сб – 6 - 8 год.
Кількість годин: в середньому 220 - 260 год. /місяць.
Проживання: житло надає роботодавець (в кімнаті 2 - 4 чоловіки), безкоштовно.
Харчування: за власний кошт (з досвіду в середньому працівник витрачає 250 євро в місяць).
Доїзд до праці: забезпечує роботодавець.
Опис вакансії та вимоги: Польська будівельна компанія (сертифікована в Бельгii) запрошує на роботу вищевказаних спеціалістів. Офіційне оформлення по А1 (відрядження) з відкриттям візи. Робота пов’язана з проведенням будівельних робіт на об’єктах цивільного будівництва (нове будівництво, а також реконструкція). Досвід роботи по спеціальності не менше 3 років. Працевлаштування виключно при наявності польської робочої візи від 4,5 місяців.
Легалізація: Оформлення документів для легальної роботи проводиться на території Польщі. Термін підготовки документів 1,5 - 2 місяці. Під час оформлення документів працівникам надається робоче місце на об’єктах роботодавця в Польщі. Орієнтовна заробітна плата під час оформлення документів для муляра – 16 - 19 злотих/год, (в залежності від професійних навиків). Кількість годин: в середньому 220 - 260 год. /місяць. Проживання: житло надає роботодавець (в кімнаті 2 - 4 чоловіки) - 100 злотих. Харчування: за власний кошт. Після оформлення дозвільних документів працівник їде в Бельгiю транспортом роботодавця.
Працівників без досвіду роботи та схильними до надмірного вживання алкоголю прошу не турбувати.
В зв’язку з підписанням наступних підрядних робіт також зацікавленні в штукатурах, монтерах гіпсокартонних конструкцій, електриках, покрівельниках та ін.. Умови аналогічні. Зацікавлених просимо надсилати резюме.
ВИГОТОВЛЯЄМО ПАКЕТ ДОКУМЕНТІВ ДЛЯ РОБОЧОЇ ВІЗИ.



Объявление в архиве, контактные данные автора закрыты

Сообщить о несоответствии объявления
Похожие объявления