Финляндия сезонные работы

1500
зарплата в месяц
Украина
18.12.2019
Другие профессии / Работник
На сезонні роботи до Фінляндії (терміном на 3 місяці). Ферми як правило всі комбіновані, не тільки полуниця чи якась інша культура.
Малина, ягода, горох, овочі, якщо на фермі одна полуниця потім переведуть на іншу ферму щоб Ви могли відпрацювати як найбільший період.
Додаткові затрати з Вашої строни, це візовий збір приблизно 50 євро як що у вас звичайний паспорт, та порядка 100 євро як що біометричний паспорт (по біометричному паспорту робиться сертифікат на сезонні роботи, по біо паспорту все робиться дистанційно, не потрібно нікуди їхати), працювати без сертифікату на сезонних роботах не можна, також дорога, приблизно 100 - 120 євро, в залежності де буде знаходиться ферма, на літній період з Украіни їздять наші мікроавтобуси, який забирає людей в Украіні і привозить прямо на ферму, але під кожного підстроїтись не можемо, так як одні летять літаком, другі потягом, інші на своєму автомобілі і т. д, як що потрібно то ми трансфер, це по бажаннях людини, я пропоную а вирішувати вам. Як що ви їдете перший раз, і англійський на мінімальному рівні, чи по якимось інших питаннях Вам страшно одному чи одній їхати, то не хвилюйтесь, ми Вас згрупуємо з тими людьми що вже були у Фінляндіїї і поїдете разом.
Оплата праці як погодинна так і від виробітку, погодинна 8,57 євро за годину це мінімалка, деякі фермери платять більше, на полуниці від виробітку платять 1,03 євро за 1 кг, горох приблизно також євро за кг, малину збирають на кожній фермі в різну посудину, де платять за ящички, де за панєтки, де на вагу, але оплата також не погана, як правило на зборі на всих в основному фермах платять від виробітку, всі інші роботи оплачуються почасово, овочі, прополка, упаковка, сортировка
Заробіток також залежить від вашого бажання працювати, є заробляють по 700 євро в місяць, а є 3000 в місяць в сезон. Податок на сезонних роботах не платиться, але потрібна довідка з податкової, хоча в минулому році вже довідки не требували, потім робитии вже ближче до від* їзду як що вона буде потрібна.
На рахунок житла. Фермери надають своїм працівникам житло, але за його потрібно платити, це десь 2 - 4 євро в сутки. Умови житла хороші, все необхідне для повноцінного життя у Вас буде, кухня, душ, на деяких фермах також надається сауна, але не розраховуйте що в кімнаті буде по одній людині, виключення сімейні пари. Харчуються робітники також самі, тобто самі готують їжу, деякі фермера дають продукти, затрати на їжу десь 100 євро в міс, але все залежить хто що їсть, також можете взяти щось на перший час з України, гречка у Фінл не продається взагалі.
Про роботу. В основному працюють робітники по 8 годин в день, 1 вихідний у тиждень обов* язково буде. В сезон то працюють більше годин і вихідний тоді, коли піде дощ або не сприятливі умови для роботи, відпочити і подивитись на країну у Вас буде достатньо часу.



Объявление в архиве, контактные данные автора закрыты

Сообщить о несоответствии объявления
Другие объявления этого работодателя
Похожие объявления