Проводим набор сотрудников в нашу компанию в Нидерландах

2000
зарплата в месяц
Голландия
06.09.2023
Другие профессии / Работник
Veldman Group, що знаходиться в Раалте (Raalte), є сімейною компанією з більш ніж 30 - річними традиціями та досвідом і налічує понад 100 співробітників.
Компанія спеціалізується на будівництві стайень, корівників та інших приміщень для тварин (свиней, птиці, великої рогатої худоби, коней, овець та кіз) від А до Я, як на національному, так і на міжнародному рівні. Ми також займаємося відновлюваними джерелами енергії (сонячні панелі).
Ми шукаємо працівників для роботи в будівельному відділі, технічному відділі та у тваринництві. Щоденна робота включає в себе, серед іншого, цегляну кладку, штукатурку, опалубку, монтажні роботи, наприклад, встановлення систем годівлі, роботи на даху (наприклад, встановлення сонячних панелей), прибирання свинарників, вакцинацію тварин. Це робота на різних проектах і протягом тривалого часу. Потрібні водійські права категорії B.
Під час роботи ви маєте певний ступінь відповідальності, самостійності.
Ми надаємо недороге житло, постільну білизну, медичну страховку, можливості для розвитку (різні курси, в тому числі голландської мови), оренду інструментів, контракт безпосередньо з роботодавцем і допомогу в офіційних питаннях в Нідерландах (наприклад, доплата до медичної страховки, допомога на сім' ю, супровід україномовних кординаторів). Ми також забезпечуємо доступ - транспорт до роботи.
Заробітна плата буде визначена в залежності від ваших навичок. Щомісячна заробітна плата з можливістю авансу та відпускні з травневою виплатою.
Умови для працевлаштування:
Наявність BSN номеру
Стікер IND
Банківський рахунок


Якщо ви саме той працівник, якого ми шукаємо, надішліть нам своє резюме або зателефонуйте.


+31620964347

+31620964347

+31620964347
Если Вы не видите кнопку "ответить на объявление" – отключите блокировщики рекламы
Сообщить о несоответствии объявления
Похожие объявления