Intern Account Manager Russia

зарплата не указана
Голландия
Россия
28.01.2021
Интернет - Программирование / Работа на дому
Om de internationale groeiambities met onze Russische klanten te kunnen realiseren, zoeken we een kandidaat die vanuit de thuisbasis in ’s-Gravenzande commerciële en administratieve ondersteuning gaat verlenen aan de internationale verkoop-en exportadministratie. Bij voorkeur iemand die in de omgeving van het Westland woont. Daarnaast ben jij in deze zelfstandige functie de schakel tussen de Area Managers in binnen-en buitenland en de orderadministratie. Tot jouw taken zullen o. a. het begeleiden, bewaken en de nazorg van de orderadministratie gaan behoren. Je zal beginnen als intern accountmanager, maar in de toekomst zullen we dit uitbouwen tot extern account manager en zal je regelmatig onze Russische klanten gaan bezoeken, daardoor zal je een bijdrage leveren aan het uitbouwen van ons bedrijf in Rusland.

De belangrijkste eigenschap die we daarbij zoeken is flexibiliteit en de ambitie om een bijdrage te leveren aan de verdere groei van deze dynamische organisatie. Als (Junior) Intern Account Manager International fungeer je als spil binnen de afdeling die de laatste jaren snel is gegroeid. Dit vraagt om een flexibele instelling en het vermogen om vooral in het Russisch en Engels met de Branch Managers van de internationale vestigingen en de partners afkomstig uit verschillende culturen te communiceren.

Om succesvol te zijn beschik je over:
• HBO werk- en denkniveau;
• ervaring in een vergelijkbare functie binnen een handelsonderneming of werkervaring in de productietuinbouw is een pre maar niet noodzakelijk;
• een enthousiaste, flexibele, proactieve en commerciële basishouding;
• de drive om je het vak helemaal eigen te maken en jezelf verder te ontwikkelen
• klantgerichte instelling, accuratesse, een efficiënte en gestructureerde werkwijze;
• uitstekende talenkennis Nederlands, Russisch en Engels is een must,
• kennis van Microsoft Office toepassingen.

Kerncompetenties: klantgericht handelen, samenwerken, prestatiemotivatie, netwerken, commercieel vermogen, proactief en teamspeler.

Wij bieden jou:
Een dynamische positie binnen een jong en enthousiast team, een goed salaris evenals uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden conform het Arbeidsvoorwaardenreglement. Door de constante groei op de Internationale afdeling zijn er zeker mogelijkheden ten aanzien van jouw verdere carrièreontwikkeling. Hierbij kun je op termijn denken aan het verder ontwikkelen op het gebied van internationaal accountmanagement of in een later stadium zelfs internationaal area management.

Interesse?
Mail je motivatiebrief en CV


Если Вы не видите кнопку "ответить на объявление" – отключите блокировщики рекламы
Сообщить о несоответствии объявления
Похожие объявления