Ищем работу для Семейной пары

3000
зарплата в месяц
Болгария
Испания
Кипр
28.02.2024
Домашний персонал - Образование / Семейная пара
Нас цікавить вакансія: «Сімейна пара» Керуючий (господар) /економка. Мій досвід роботи керуючим віллою: 9 років в Україні. + 1 рік роботи в Каннах (Франція) Маємо всі навички для роботи на даній посаді: «Керуючий / економка».
1. Моя освіта: Академія будівництва, проектування та експлуатації, нагляд (+ своїми руками роблю всі ремонтно - будівельні роботи: все, що стосується експлуатації, будівництва, ремонту, басейнів, кондиціювання, водопостачання, каналізації, опалення: поміняти фільтр, замінити тріснуту плитку, вирізати вітраж, проводжу зварювальні роботи, досвід користування садовою технікою …), чим економиться величезні витрати на виклик різних тех. служб: .
2. Приватна школа з реставрації антикварних меблів (ДЕЯКІ НА ФОТО) + професійний догляд за порцеляною, фаянсом, картинами, килимами, годинниками, раритетами …
3. Державні курси з експлуатації котлів середнього та високого тиску (закінчили обидва).
4. Курси з надання першої долікарської допомоги — практичний досвід — навіть у складних випадках. Уроки кулінарної майстерності — дружина і я вміємо готувати. На вихідні підміняли штатного кухаря. 5. Права категорії «В». Великий досвід (33 роки) безаварійного водіння авто різного класу в Європі: від авто класу «Premium»: Ferrari, MB, Jeep … до Бусів.
6. Знаю алгоритм прибирання, неодноразово прибирав на віллі, підміняючи домробітниць. Можу самостійно ухвалювати відповідальні рішення. Маю досвід керуючого віллою (у підпорядкуванні 14 чол. ), Вмію знаходити спільну мову з людьми та мотивувати на результат. Висока стресостійкість. Адекватний у «нестандартних» ситуаціях.

Освіта дружини (офіційний шлюб):
а) 2 вищі освіти (технічна та економічна) готує, стирає, гладить, ремонтує одяг+ мінімілізує витрати на утримання будинку тощо. Стиліст допоможе правильно підібрати вбрання для різних випадків. Веде всі фінансові звіти.
б) Закінчила курси та має практичний досвід роботи з електроустановками до 10 кВт. (Посвідчення). Знання мов: Українська, Російська – літературна, Польська, Англійська – базова.

Без шкідливих звичок, не куримо. Тату, пірсингу – ні. Не судимі і не залучалися. Більше інформації та фото – при запиті – на Вашу ел. пошту.


+380(95)919-05-98

380681131300
Если Вы не видите кнопку "ответить на объявление" – отключите блокировщики рекламы
Сообщить о несоответствии объявления